søndag 1. juli 2012

Ett år siden....drømmer fortsatt

Vel vel da er det ett helt år siden vi seilte inn til Sauda og fikk en fantastisk velkomst av slekt og venner, og også ett år siden jeg burde ha skrevet om hvordan det var å komme hjem. Vi vet jo det nå at det å komme hjem deffinitivt er den vanskeligste delen av turen. Før vi kom hjem lette vi på gamle blogger for å se hva tidligere langturseilere hadde skrevet om det å komme hjem. Vi fant ingenting og det forstår vi nå. Det har vært litt forskjellig for oss alle noen kom rett i gjenge igjen og noen av oss har slitt med tilpassing og lengsel tilbake til langturlivet. Det har blitt lettere etter at vi satte vårt andre hjem Caspara på sjøen igjen og kunne begynne å bruke henne igjen. Uansett drømmen lever videre og vi kommer til å seile på langtur igjen.
 Etter hjemkomst har vi hatt to langturseilertreff. Ett i Asker hos Occasione og ett i Strusshavn i Bergen. Kjempekjekt og treffe alle igjen og at vi kan holde kontakten på denne måten. Vi har også vært flere helger på tur med Sprelsk og en helg  med Leahnis. Det har vært kjempehyggelig. Senest i pinsen var vi på båttur sammen med Sprelsk i Caspara. Da var det nydelig vær og det ble grilling, bading, og padling i skjærgården og balansering på line i skogen.

Nå gleder vi oss veldig til i morgen for a drar vi igjen på tur selv om det bare er for 4 uker. Vi drar nordover mot Bergen-Ålesund og kanskje enda lenger langs norges kyst eller kanskje  en tur til utlandet men det får som sagt så mange ganger før vær og vind bestemme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar