søndag 17. oktober 2010





Lørdag 16 okt dro vi videre langs kysten opp til Las Palmas hvor gjestene våre skulle reise hjem ifra. På turen oppover hadde vi nydelig vær og de fleste ble litt solbrente. Vi fikk også sjekket havnene oppover så vi vet hvor det er bra å legge til.


Det var en trøtt gjeng som ankom Las Palmas så det ble grilling, pakking og avslapping før vi gikk tidlig til sengs.



Søndag morgen dro gjestene våre hjem, det var ganske trist. Vi ville helst hatt de her lenger. Må virkelig si at det er når noen reiser ifra oss at vi kjenner litt hjemlengsel, men heldigvis går det fort over. Vi får besøk igjen av Kjetil sine foreldre den 30 oktober så nå gleder vi oss til det. Det ser ikke ut som Jan Erik og Mathea får sjanse til å komme. Det syntes vi er veldig trist siden vi da antageligvis ikke kommer til å få se vår lille søte niese før vi kommer hjem igjen.

Vi har ellers brukt dagen til å vaske båt og klær. Vasket 3 fulle industrivaskemaskiner med klær og båten så ut som ett juletre med alle klærne på. Men tørken var god så etter ett par timer var alt tørt. I ettermiddag kom Leahnis hit og Sina har hatt besøk av Leah, de storkoste seg i lag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar