tirsdag 9. november 2010

Mathea på Zita og Sina....så søte

Da var vi tilbake på Tenerife og havna San Miguel, samme sted som vi var på med Monica m/fam. Vi seilte over fra Puerto rico idag i nydelig solskinn og seiling på skarp kryss i 7ms. Det ble soling på dekk for Inger mens ungene helst ville være i båten og se film. Vi fikk masse filmer fra Martin og Susan på Zita så det var mange nye filmer å se på. Tusen takk. Kjetil har ikke vært god i ryggen...isjassmerter, så han holdt seg for det meste i den stillingen som gjorde minst vondt. Det hjalp viss å få seile litt for han føler bedring nå. Vi ble godt mottat da vi kom til havna her i San Miguel, noe annet enn hva vi kan si om havna i Puerto rico...de er bestandig sure og har aldri ledig plass. Inger måtte grine seg til ledig plass i havna nå siste natta før vi skulle gå over. Sjefen i havna sa først nei som så mange ganger før, men vi så jo at det var ledige plasser i havna. Da Inger skule gå ut av havnekontoret sa hun på gråten at hun ikke visste hva hun skulle gjøre da, for hun hadde en mann som måtte til "doktor" pga ryggproblemer. Heldigvis nyttet det å si det og hun ble bedt om å komme inn igjen så skulle de klare å ordne en plass....Nytter med litt godt skuespill avogtil.
Før vi dro til Puerto rico lå vi på svai utenfor Anfi. Margrethe og Gustav er her fremdeles så de var på besøk hos oss på svai på søndag. Vi hadde en rolig dag der vi bare var ombord og badet, solte og bare koste oss. Igår hadde vi en koselig kveld på restaurant sammen med de, selv om ungene var ganske så trøtte....og litt sure. På dagen igår fikk vi besøk av Susan, Martin, Mathea og Tobias på Zita. Vi hadde ikke truffet de før så det ble et koselig besøk. De skal ikke til Karibien men vi håper vi treffer de igjen til våren. Sina og Mathea fant veldig tonen og lekte veldig godt ilag. Begynner nok å gå litt i surr med navn på alle ungene Sina er med på turen nå.... Først traff vi Leah og så Thea som da bare ble kaldt Leah når hun traff Leah igjen ble hun Thea og så traff vi Thea Moe som ble Leah, så var Mathea vår på besøk og så dagen etter Mathea vår var reist kom det en ny Mathea.
I morgen skal vi i Loro Park, før vi i morgen kveld har planer om å reise til La gomera. Ungene har hatt så veldig lyst til å besøke Loro park etter at vi var på Tenerife sist, så vi synes det er viktig at de får gjør noe de har lyst til før vi skal ut på de lange seilasene. Ellers vil vi gratulere Jan Erik masse med dagen idag.

1 kommentar:

  1. Hyggelig at filmene ble verdsatt! Håer dere får en fin overfart til Kapp Verde. Har veldig lyst til å seile dit selv men er litt skeptiske til turen tilbake (7 dager med motvind...?!) Zita

    SvarSlett