søndag 19. september 2010

Caiscais

Vi kom frem til Caiscais natt til 17.09.10 vår 5 års bryllupsdag, som Inger glemte men ikke Kjetil. Det var deilig å våkne denne morgenen vi låg rett utenfor stranden i Caiscais, Honningpupp og Leahnis låg rett foran oss. Vi har gledet oss sånn til å treffe dem. Båtene fikk iallefall ett litt for nært møte, men det gikk heldigvis bra. Vi hadde nesten ett sammenstøtt med dem for ankeret deres løsnet, men da vi oppdaget det fikk vi etterhvert kontroll og vi klarte å holde båtene fra hverandre. Men en støkk fikk vi alle sammen.
Etter at alle hadde roet seg dro i på stranden sammen med Honningpupp og Leahnis. Etterhvert kom også Christian og Anne Kristine fra Ella som hadde besøk av far og bror hennes. Kjempekjekt å treffe alle sammen. Ungene storkoste seg sammen med Leah 3 og Storm 5.
Om kvelden var hele gjengen ute å spiste på restaurant, ungene tok helt av, men de koste seg veldig.
Lørdagen var det aktivitetsdag i byen, Sina fikk ansiktsmaling, Olai og Karen var i en klatrevegg der de slengte seg ned i en vaier fra 10 m høyde da de skulle ned......de er knalltøffe. Resten av dagen brukte vi til å organisere og rydde mer i båten. Har kjøpt oss tette plastkasser som kan stables og har fått bedre orden på lageret vårt. Søndags morgen ble alt annet enn forventet, det ble snakk om at det var bra forhold over til Madeira og at det skulle komme motvind viss vi ikke kom oss avgårde. Vi sjekket værmeldingene og fant ut at det kom til å bli endel motorkjøring. Men viss vi skulle komme oss til Canariøyene før Ingers Storedadda med familie kommer, så var det bare å dra opp ankeret å komme oss avgårde......slik ble det...
Det ble litt sørgelig med det samme....dra fra de andre og denne utrolig behagelige og flotte plassen...ikke fikk vi sett Lisboa heller.....men det får bli en helgetur engang i fremtiden.
Tusen takk til Hege for lydbøker de var kjempegode å ha på overfarten.



.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar