torsdag 16. september 2010

Nazarè

Vi må innrømme at vi var litt skuffet da vi la til i Nazarè, vi likte ikke båthavna her noe særlig. Det var en gammel fiskehavn med masse søppel rundt omkring. Da vi la oss til kom en gammel kaptein og rådet oss til å snu båten for det ville komme så mye fiskelukt inn i båten om natta når fiskebåtene kom inn med dagens fangst. Det rådet hørte vi ikke på, noe vi burde gjort for om natta gikk plutselig gassalarmen, og ja det var nok lukta fra fisken som utløste den.
Vi hadde lovet ungene at vi skulle dra til badeland da vi våknet morgenen etter så det skulle vi. Vi pakket og gjorde oss klar til denne turen, men det viste seg at badeland var stengt fordi det hadde regnet dagen før. Ungene var utrolig skuffet og med det samme nyttet det ikke hva enn vi lovet. Det var synd på dem da, men vi håper at vi snart møter på ett nytt badeland.
Men hell i uhellet så fikk vi sett mye annet av Nazarè isteden vi tok en taubane opp på ett platå med en utrolig flott utsikt og masse flotte hus, veldig kardemommebystil.

På byen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar