fredag 18. februar 2011

Dominica




For ett herlig sted og utrolig flotte mennesker.




Vi er på vei nordover for å hente Tone, Asbjørn og Alma på Guatelope, noe vi gleder oss veldig til. Har vi nå ett kort stopp på Dominica og trives alt for godt til å reise videre allerede i morgen. Her er det mer som det vi først forbandt med Karibien. Fattig og fargerikt men med utrolig flott natur og kjempekjekke mennesker. Vi lå først en natt i Roseau en liten by før vi dro hit til Prince Rupert Bay.
I dag har vi vært på tur opp Indian River sammen med mannskapet på Ella, en kjempeopplevelse som kan anbefales. Vi ble hentet av Alexis i en trebåt kl 0700 fordi han anbefalte å dra ut tidlig for å oppleve det yrende fuglelivet i elva. For å ikke forstyrre dyrelivet i elva måtte båten ros oppover elva. Vi så masse flotte fugler, krabber, og fisker. Da vi kom til endes var det en liten bar og en plantasje der. Alexis guiden vår var utrolig flink og viste oss rundt og vi fikk smake og ta med oss hjem mange eksotiske frukter. Etterpå laget Alexis fugler av strå til ungene + Ann Kristin på Ella og vi koste oss i baren med juice av lokale frukter.
Vi vurderer nå å returnere tilbake hit med besøket vårt, så de også for oppleve denne elveturen og denne fantastiske øya.








Kristian har pyntet Sina, blomsten i håret viste ikke så godt på bildet.



Fruktjenta


Karen, Ann Kristin og Sina. Glade jenter som har fått seg stråfugler



Lita jente på reise

Torg





                                                

2 kommentarer:

  1. Hei Caspara!

    Det ser jo ut som dere har det fantastisk der lang sør for det kalde vinter-Norge!

    Vi er en familie på 5 som vurderer å dra på langtur med Elise på 11,Øyvind på 8 og Silje på 6 år. Derfor lurer jeg spesielt på hva barna synes om å være ombord så lenge, og hvilke utfordringer de voksene ser.....Hvordan synes barna det er å være på tur? De lange strekkene? I røft vær/blir de redde?Er sjøsyke et problem(som blir bedre?) Skolen ombord? Blir det kjedelig ombord/mye krangling? Hva er morsomst ombord/på land?osv.Det hadde vært morsomt å lese om Olai vil oppdatere bloggen sin:)

    På forhånd takk for svar, og god tur videre!mvh Elisabeth

    SvarSlett
  2. Hei
    Kjekt at dere følger bloggen vår.
    Dere må dra på tur....det er fantastisk.
    Ungene takler livet ombord utrolig bra. Til og med de lange overfartene har godt utrolig bra, ungene tilpasser seg det meste. Sjøsjuke har ikke vært noe særlig problem men Inger og Karen har av og til vært sjøsyke. Når en har seilt en stund går det over men har av og til kommet tilbake når vi har vært lenge i havn. Tror faktisk ingen av oss har vært redde på turen men vi har hatt utrolig bra forhold hele veien. Skolen ombord var en utfordring til å begynne med. Det var til tider vanskelig å finne motivasjonen i begynnelsen men det går bra nå som ungene har fått rutine på skole ca 0900-1200 hver dag. Vi har minimum 2 t skole vær dag. Vi skal prøve å få oppdatert bloggen til Olai...han har skrevet mye i powerpoint som vi skal kopiere over. Viss det er noe mer du lurer på så søk meg opp på facebook.. Inger Nes Rasmussen

    SvarSlett