lørdag 12. februar 2011






Margiot Bay



Vi dro videre fra Margiot Bay til Rodny Bay lenger nord på St Lucia lørdag formiddag. Rodney Bay var en veldig fin marina, det var godt å komme i havn til gode fasiliteter igjen. Det var badebasseng, gode dusjer, restauranter, båtbutikk og shoppingsenter like ved så alle ombord fikk tilfredstilt sine behov.


Burger King

Bading her ga grønnfarget hår...satser på at det forsvinner fort

Vi fikk en mann til å vaske og bone båten for oss. Noen helligdager ble det og skipperen syntes han kunne gjort det mye bedre selv. Vi er i Karibien og da ble det på karibisk vis. Da vi dro fra Rodney Bay skinte båten både innvendig og utvendig, så lenge det varte.

Vi hadde ikke sjekket værmeldingene før vi dro, det burde vi gjort. Vi hadde 5 m bølger og 35 knops vind på skarp kryss. På toppen av det hele slet jollen seg fra båten. Det ble litt styr for å få tak i den igjen. Det var ned med seila og snu helt om. Kjetil bandt ett tau rundt seg og da vi endelig hadde klart å kjøre inntil jollen fikk han hoppet nedi den og trukket den inn til båten. Det var flaks at det gikk så bra som det gikk, men maritimjollen ble reddet.

Den som tror at seiling i Karibien bare er avslapning tar nok feil. Det har stort sett vært ganske mye vind mellom øyene ca 20 knop nord/øst. Dette har hindret oss i å besøke noen av perlene, som der vi hadde planer om å ha første stopp på Martinique. Vi tok ikke sjansen på å ankre der pga at det var anbefalt å ikke dra dit ved for mye vind. Vi endte derfor opp på ett sted som heter St. Anne like utenfor byen Marin. Hvor vi ble en natt før vi dro videre til hovedstaden Fort de France.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar