onsdag 6. april 2011

Caspara på land og feiring av Inger 30 og Sina 4 år

Vi dro til Sopers Hole hvor båten skulle opp den 04. april og la oss klar ved kranen som skulle ta Caspara på land. Med oss var våre venner i Leahnis og Sprelsk. De har vært uunværlige de siste dagene . De har hjulpet til med alt  båtpuss, propellproblemer og barnepass. Ingen sak å ta båten på land når vi har dem. Vet ikke hvordan vi skal få takket nok men TUSEN TAKK.

Inger sin bursdag startet med synging og gaver på senga før vi måtte ut av båten for at den skulle heises på land. Det var spennende å se Caspara heises opp. Mens Caspara ble vasket og bunnsmørt skulle Kjetil stille på propellen slik at Caspara forhåpentligvis fikk litt mer fart. Det viste seg å være mer komplisert enn først antatt. Kjetil og Freddy holdt på i flere timer før de endelig klarte å sette propellen skikkelig sammen og da var de enda usikre på om båten ville gå rett vei. Inger var intetanede og koste seg på kafe og på massasjetime mens gutta strevde. Flere norske båter kom sigende inn for å delta i bursdagsfeiringen. Det ble ett hyggelig gjensyn med Fryd, Zita og Dina fra Os. Kjempekjekt at de kom til Sopers Hole for å være med på bursdagsfeiring.

Veldig godt å ha mange gode venner her for da blir ikke savnet til de hjemme så stort. Men det er klart en savner familie og venner hjemme litt mer enn vanlig når en fyller 30 så langt hjemmeifra.

Kl 1800 var vi 20 mann samlet på restauranten Jolly Roger inn. Det ble en veldig hyggelig aften med god mat og godt lag. Inger vær svært fornøyd med bursdagsfeiringen da natta kom og det var på tide å legge seg i Caspara på land. Karen og Sina overnattet i Sprelsk og Olai i Leahnis.






Kapteinen sjekker at alt går riktig for seg.

Caspara heises opp





ikke noe særlig gode bilder men noen må vi jo ha med


Olai fant seg enda en lillesøster

Sina sin dag begynte med gaver og sang på senga i Sprelsk. Thea hadde våknet tidlig og klarte nesten ikke å vente med å få vekket bursdagsbarnet.
I Caspara stod vi opp 0630 for boning av båt og baking av skillingsboller og sjokoladekake til bursdagen som skulle skje etter at Caspara var sjøsatt. Da bursdagsbarnet ble hentet i Sprelsk var hun så opptatt av bygging av hytter av puter og tepper at hun helst ikke ville være med hjem. Caspara ble sjøsatt og Rolf og Kjetil var utpå og sjekket at propellen virket som den skulle. det gikk rett vei og propellen var veldig bra justert. Det ble etterhvert sendt ut innbydelse på Radio Norge om at alle norske båter i området var invitert på 4 års bursdagselskap i Caspara kl 1500. Alle i Sopers Hole ville komme så vi ble 8 voksne og 6 barn som feiret. Det var en sliten gjeng som gikk til sengs i Caspara etter 2 dager lang og kjekk feiring.

Lenge å vente på besøket
ungene koste seg inne


og de voksne ute


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar