fredag 1. april 2011

The Bight Norman Island, Great Harbour Jost van dyke, Cane garden Tortola


 Vi ble i The Bight i 3 dager sammen med Sprelsk og Leahnis. Vi koste oss sammen på stranda og i båtene. Kjetil var under båten for å vaske og sjekke bunnsmøringen og fant ut at Caspara trenger ny  smøring før hjemreisen. (At Leahnis slo Caspara i seilas hadde nok og en innvirkning på at denne avgjørelsen ble tatt)
Da vi dro fra Norman Island og The Bight dro vi innom Sopers hole hvor Kjetil var på land og bestilte opptak og bunnsmøring tirsdag 5 april. Skipperinnen ombord var ikke særlig fornøyd med dette siden hun da må ligge i båten på land på sin 30 års dag. Båten skal da opp på Inger sin dag og ned i sjøen igjen på ettermiddagen på Sina sin 4 års dag....HIPP HURRA.
Ja ja det ordner seg bursdag det blir det likevel, Sprelsk, Leahnis og kanskje Zita ( hvis de får det til) blir med så feiring det blir det.
Vi har vært to dager på Jost van dyke i Great Harbour en havn med skikkelig avslappet stemning. Mange strandbarer, hengekøyer langs stranda, pelikaner og musikk. det var veldig kjekt å treffe Zita igjen de kom den andre dagen vi var der. Vi hadde ikke sett dem på lenge for de reiste tidligere nordover enn oss.

Stilige hus

savner lekeplass

Foxys bar

Jentene koser seg i hengekøya.....men Leah vil ikke være med på bilde




I dag seilte vi knappe 5 nautiske mil over til Tortola og Cane Garden. Inger og Jannicke har tilbragt dagen i vaskeriet. Det trengtes virkelig, siste klesvask på Caspara var for 3 uker siden. Her er det en nydelig strand så imorgen lørdag skal vi kose oss sammen med Leahnis, Sprelsk og Zita der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar