onsdag 22. desember 2010

Nå er det snart jul og vi gleder oss veldig... Den beste førjulstida vi har hatt. Vi trives bare bedre og bedre, dette er virkelig helt nydelig. Merker veldig at vi etter som tida går og vi blir mer vandt til hverandre også har fått ett bedre samhold som familie. Vi har kost oss med juleverksted og båten har blitt skikkelig julepyntet. Ungene er fornøyde og teller ned dager til den store dagen. Vi tar det med ro og nyter dagene sammen enten med bading på stranda eller soling og bading fra dekk. De fleste av de få julegavene det blir er innkjøpt. Siste rest skal ordnes i morgen. Julebilder er tatt og1 pinnekjøttmiddag er spist. Det smakte bare nydelig. Flere og flere norske båter siger inn, det blir antagelig ca 200 nordmenn som feirer jula ilag her på Bequia. Nå sitter vi voksne ute i cockpit og nyter en stjerneklar førjulskveld med julemusikk fra radioen og stormlykta tent.

I dag har vi vært på tur på øya med taxisjåføren Steven som var en ypperlig guide. Han tok oss med på skillpaddehjem hvor en mann hjelper skillpadder med å vokse til før han slipper de ut i sjøen igjen. Det var skillpadder der fra 2 mnd til 10 år. De fleste sleppes ut når de er 4 år gamle. Ungene syntes det var veldig spennende og vi satser på at vi treffer mange skillpadder i sjøen og etterhvert. Vi var på en nedlagt kokosnøttplantasje og fikk plukke kokkosnøtter selv. Og vi fikk nyte mange flotte utsiktspunkt på øya.


Da vi kom tilbake til båten var det flere av oss som var ute på paddletur og ønsket de nyankomne kjente båtene velkommen. Så ble det strandtur hvor vi traff Hildegunn og Lucky med deres to barn Maini 3 år og lillebror 4 mnd ( husker ikke hva han heter). Iallefall så er de en katamaran fra Oslo som har vært på tur i fem år. De hadde med seg fingermaling og store ark...så det ble litt maling på arka og masse kroppsmaling. Jentene på 3 fant virkelig tonen.



juleverksted

Julekort anno 2010
Deilig med julemiddag

han her er iallefall veldig fornøyd

Endelig har Inger fått opp nett til frukta si

Olai snekkrer litt julegaver

Padletur...endelig imål

Willie i sin båt No complaine

Fort


Fornøyde med dagens innsanking

Dette må læres..Steve viser


Denne skillpadden hadde mistet foten sin

Denne fikk ta seg en tur utenfor bassenget sitt

Litt utsiktsbilder over Admiral bay


Haha sand i håret

Fingermailing



og...mest kroppsmaling

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar