fredag 14. januar 2011

Carriacou. Tyrrel Bay

Vi dro fra Grenada kl 1200 mandag den. 10 januar. Det var meldt en del vind, men turen over var aldri ubehagelig så ingen ble sjøsyke.¨
Tyrrel bay på Carriacou er ett veldig rolig og avslappende sted. Her har vi det vi trenger matbutikker, vaskeri, restauranter og dykkebutikk og ingen store resortanlegg.

Tirsdag var det dugnadsdag for mannfolka på slippen. Harry Z og Aries ble bunnsmurt og polert. Kvinnfolka og ungene hadde samling i Caspara.

Onsdag var vi på stranda sammen med Sprelsk en koselig familie fra Bergen som vi har blitt kjent med og satser på å reise litt videre sammen med. Etterhvert kom også gjengen fra Honningpupp og Leahnis på stranda og Freddy fikk virkelig gjennomgå av Olai og Gaute som synes det er kjempekjekt med lekne voksne. Etter strandturen var vi på Lazy turtle og spiste pizza sammen med Sprelsk og Honningpupp ll. Hege fikk virkelig minnet oss på hva vi kan savne hjemme....porselenstallerker og ikke plastikk, seng som står i ro, en lang varm dusj, kaldt soverom og varm dyne ++++++ tusen takk Hege.... Ellers viss vi legger til venner hjemme så savner vi ikke så mye.

Torsdag morgen ble vi rett og slett nødt til å lage pannekaker til frokost. Leah på Leahnis fortalte på VHF en at det skulle hun få i dag så da var det flere som ville ha pannekaker. Etter frokost reiste Inger og Gunn Hilde på Sprelsk på bytur til Hillsborough og hadde en kjempetrivelig tur. Syntes det var godt å være på tur uten unger og mannfolk. Hillsborough er en koselig liten by med små fargerike hus. Det var høner og geiter som gikk i hagene og barer var det over alt. Ungene og mannfolka koste seg på stranda. Karen har begynt å bade igjen etter ørebetennelsen. Hun har det veldig kjekt i lag med Gaute på Sprelsk. Det første hun spør om når hun våkner er om hun snart kan få være med han.

I dag har vi vært på tur i en Manngrove skog med jollen og Kjetil har klargjort dykkerutstyr til dykkertur med Sprelsk i morgen tidlig.


Sina har også fått seg stråhatt

Litt for sent ute



Storm fra Honningpupp på sin nye knallkule sykkel

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar