søndag 9. januar 2011

Karen har fått ørebetennelse og vi ble lenger enn planlagt i Port Lois Marina

Vi har det flott, deilig å være på en mer sivilisert øy en stund. Vi nyter virkelig luksusen her i havna her i Port Lois. Her har vi vært sammen med Occasione, Fryd, Freya, og Aventura.

Sina, Olai og Karen har storkost seg i bassenget. Stakkar Karen har fått ørebetennelse og feber. Hun ligger for det meste i båten med eletrisk vifte foran ansiktet. Hun er litt bedre idag så vi satser på at det går rette veien nå.

Ellers har vi vært flere turer inne i byen. På markedet selges masse krydder. Grenada er kjent for å være "Island of spices" så det er kanskje ikke så rart. For å komme til sentrum er det bare å stille seg ved veien og vente på at en minibuss kommer og plukker en opp. Det koster bare 2,50 EC pr mann ca 6 norske kr. Minibussene er ofte veldig fulle og de spiller høy karibisk musikk i de, en opplevelse en ikke kan gå glipp av. Det vi ikke visste var at det er piratbusser så da Olai, Sina og Inger var på vei hjem fra marked i byen igår ble minibussen de satt i stoppet av politiet og de måtte gå av.

Idag har vi brukt dagen til vasking av båt....vi har fått kakkerlakker ombord ikke særlig festlig. Vi har tatt de fleste forhånsdsregler men har alikevel klart å dra noen ombord. Det er såkalte tyske kakerlakker så de er ikke større enn møll. Vi har enda ikke funnet noen i matskapene. så enda er de ikke noe problem men kjedelig når vi sikkert har tatt nærmere 10 stk. Kakkelakker formerer seg veldig fort ved å legge egg, nå satser vi på at vi har fått vaska bort egga og tatt de fleste levende i fellene. Blir det ikke slutt på de nå kommer vi til å gasse båten.



Inger har kjøpt seg stråhatt...



Noen bilder fra St.Georges


Nyter dette ja

For å komme til sentrum går vi gjennom en veldig trang tunell


Båthavna


Badebassenget

Mange av ferjene her i Karibia er gammle norske...se denne fra Rennesøy
Borg i St.Georges
St.Georges

2 kommentarer:

  1. Er der 10, så er det helt sikkert 1000 kakkelakker også.....hehe

    SvarSlett
  2. Så kjipt med ørebetennelse og ikke minst kakkerlakker :( Håper dere blir kvitt begge deler.

    Kjempe kjekt å få følge dere å mange herlige bilde. Er inne hver dag for å se etter oppdateringer :D

    Nyt tiden :)

    SvarSlett