torsdag 20. januar 2011

Sail fast-Live slow Carriacou.....Sandy Island


 Søndag ble det opprydning etter bursdagsfesten til Olai før vi igjen spaserte bort til Paradise beach sammen med Fryd og Sprelsk.
Kjetil og Olai kjørte jollen med dykkerutstyr slik at Olai og Bendik fikk prøve dykking på stranda.


Olai sin første dykkertur
Marekatten til Karen får være med på alt

 Mandag dro vi sammen med Sprelsk og Fryd til Sandy Island. Sandy Island er en bitteliten sandøy med flotte snorklemuligheter. På øya var det også en liten lagune som ungene lekte i. Vi hadde på forhånd bestemt at det skulle være en aktivitetsdag for ungene så det ble snorkling, bading, samling av skjell, bygging av stort sandslott og vardebyggingskonkuranse.
På vei hjem stoppet vi så Kjetil, Thomas, Gunn Hilde og Ulf fikk ta seg ett dykk.
Vel hjemme disket Wenche opp med spekemat ombord i Fryd. Dette var en svært vellykket dag.

Vinnerlaget
God innsats

Say no more



Tirsdag var vi i 60 årsdag til Tore på Dina fra Os på Halleluja bar. Vi var da samlet ca 13 norske båter. Det var en kjempeflott fest.


Nordmenn på bar

Onsdag slappet vi av og var på pannekakelunsj hos Sprelsk. Ungene storkoser seg . Olai kjører rundt i jollen og har mange venner her. Karen og Sina får besøk eller går på besøk til Sprelsk hver dag.

Torsdag fikk vi nye blader til vindmølla som Kjetil ødela. Vi fikk også vite at utstyret vi har ventet på  er kommet  til Grenada så i morgen reiser vi sammen med Sprelskgjengen dit i Caspara. Vi blir liggende i Port lois marina i 1 døgn og handler inn mat og nyter luksusen der før vi drar videre nordover igjen. Vi har blitt fembarnsfamilie for en natt Karen og Sina har Thea og Gaute på liggebesøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar