lørdag 22. januar 2011

Tur til Grenada med Sprelsk


Se denne flotte gjengen
 Turen til Grenada var kjempe velykket, vi koste oss masse og fekk handlet inn mat og utstyr til båtene.
Selv om vi tilsammen ble 9 mann ombord gikk det kjempefint.
Vi seilte avgårde kl 0630 fredags morgen fra Tyrrel Bay på Carriacou og var tidlig fremme i den flotte båthavna Port Lois på Grenada. Det ble bading i bassenget med en gang vi kom frem. Sina og Thea kom plutselig på at nå skulle de svømme. Armringer og svømmedrakt ble kastet og så svømte de bare... og det både over og under vann. Jentene var rimelig stolte av seg selv og det var foreldrene også. Kjetil og Thomas var først og fikk snopet litt på båtbutikken før vi jentene dro på shopping. Vi storkoste oss på kryddermarked og på senter. Det var ikke få poser vi hadde med oss hjem i taxien.....helst mat da....
Etter ungene var i seng koste vi oss med Strawberry Daqri, chips og norsk holiday dipp. Kvelden ble ikke sen, vi var så trøtte.
Kjetil og Thomas bidro til å fylle båten enda mer opp på lørdagen....se bildene. Tror vi har mat så det holder en stund.
Vi måtte reise fra båthavna senest kl 1200 lørdagen, men vi var tidlig våkne og fikk badet i bassenget og tatt oss en lang god dusj før vi dro.
Det var en sliten gjeng som kom tilbake til Tyrrel bay. Vi koste oss med ris og kylling før Sprelsk gjengen flyttet ut fra Caspara og inn i Sprelsk igjen.

Vi har det så utrolig flott, det er som en drøm.

Ser også ut som vi har blitt kvitt kakkerlakkene.....har ikke sett noen på 1 uke.Vi har lagt ut en gift som skulle være veldig effektiv og det ser ut som om det har hatt god virkning.
Sina svømmer som en fisk

Her er resultatet av handlingen til Inger og Gunn Hilde

Og på disse to bildene Kjetil og Thomas...de fikk faktisk plass i jollen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar