torsdag 17. mars 2011

Great bird Island - Barbuda

   Flokkdyr eller ikke...iallefall så er det veldig koselig å være det innimellom.
Mandag ettermidag da vi lå i Jolly Harbour på Antigua annonserte Bjarne på Rikaros at det skulle være grilling på stranden på nydelige Great Bird Island på nordsiden av Atigua. Dette ville vi være med på så tirsdag morgen dro vi videre nordover og kom til en nydelig liten idyllisk øy med en flott strand og små holmer utforbi. Noen mente det var som å komme til sørlandskysten.  Det var koselig med grillfest på stranda sammen  Jazz, Rikaros, Fanteliv, Dina fra Os og Jolly sailor.
Dekket bord


Ondag etter skole ble det soling, bading og turer på øya. Det var mange slanger og firfisler der så ungene fanget flere firfisler. Noen av dem var så tamme at de kunne ha dem i hånda.
Samholdet mellom ungene på langtur er kjempebra de har det så kjekt ilag selv om de er i forskjellig alder.
 
Enda ett nydelig ankringsted


Kjekt med firfisler

Olai, Pernille og Mads



Torsdag morgen dro vi 23 nautiske mil over til Barbuda. Vi seilte sammen med Rikaros og Fanteliv så det ble litt av ett seilas. Konkuranse innstinktet slår til når vi seiler flere båter sammen og vi var svært så fornøyde med å ha tatt igjen og seilet godt forbi både Fanteliv og Rikaros selv om vi startet 30 min etter. Bjarne på Rikaros var temmelig imponert over seileregenskapene til Caspara og måtte gi opp kampen.

Nå er vi vel fremme på Barbuda. Her er det helt nydelig. Turkis vann og lange hvit/rosa strender så langt du kan se. Vi voksne på Caspara hadde en litt morsom tur idag. Vi padlet tur i den gule kaiakken vår som er ganske så ustabil med to. Bading ble det men utrolig gøy var det  å prøve å holde seg flytende.

Dette må være ett av de flotteste steder en kan seile til.


"Memories not dreams"
Utsikt fra båten

Gojenta
 



1 kommentar:

  1. IDYLLISK!! Gleder meg til å få oppleve Karibien og Atlanteren:)
    Med godt mannskap seiler båten alltid godt :)

    MVH Mikal

    SvarSlett